José María Calzón, en una imatge d'arxiu, atenent el micròfon de Catalunya Ràdio

El delegat de l'Espanyol, José María Calzón, posa el càrrec a disposició del club

El delegat blanc-i-blau durant els últims 40 anys demana disculpes en una carta oberta per haver proferit insults racistes a un aficionat del Girona
Actualitzat

José María Calzón, delegat de l'Espanyol durant els últims 40 anys, ha posat el càrrec a disposició del Consell d'Administració del club després d'haver protagonitzat una agra polèmica abans del Girona-Espanyol, quan va proferir insults de caràcter racista a un seguidor de l'equip gironí.

Calzón ha publicat una carta oberta per explicar els seus sentiments en un dels moments més delicats de la seva carrera com a delegat del primer equip blanc-i-blau:

"No puc amagar la meva decepció pels fets que es van produir a l'estadi de Montilivi, que m'incomoden extraordinàriament i que contaminen les meves quatre dècades de feina en un club tan rellevant i històric com l'Espanyol. M'entristeix enormement el que va passar i mai, mai, mai hagués pogut imaginar que cauria en un error així".  

 Calzón indica que no viatjava com a delegat de l'equip sinó com a empleat del club, i que al final del partit va anar a demanar perdó al destinatari dels seus insults sense obtenir la disculpa. També explica que en els últims mesos ha viscut una situació personal i familiar dura.

Per acabar, ressalta que durant la seva trajectòria "he tractat amb respecte i educació futbolistes, entrenadors i gent de totes les nacionalitats, orígens o religions. Em considero un afortunat per haver conviscut amb jugadors com N'Kono, Kameni, Eto'o, Caicedo, Diop ... i molts altres amb els que continuo mantenint una amistat que ni la distància ni els anys han pogut trencar" .    

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut