Erling Haaland rep la pilota de part de l'àrbitre després de marcar un "hat-trick" contra el West Ham (Reuters)
Futbol

El dard del Manchester City a Minguella després d'una nova gesta de Haaland

El compte en català de l'equip anglès recorda la profecia més errònia de l'exagent català

Redacció Esport3Actualitzat

Josep Maria Minguella porta tota una vida dedicada al futbol, sobretot des de la intermediació i la representació de jugadors. Però darrerament, més que per contribuir a portar al Barça jugadors com Hristo Stòitxkov o Leo Messi, a l'exagent català se l'està recordant per una profecia que el temps va demostrant que no va ser gens encertada. 

Va ser en el programa "Onze", a l'estiu del 2022, quan Erling Haaland sonava com a possible reforç del Barça.  Amb la seva vehemència característica, Minguella va posar en dubte que l'atacant noruec mantingués a altres campionats els impressionants registres golejadors que demostrava al Borussia Dortmund.

 A l'hora de la veritat, Haaland manté també a la competició anglesa una mitjana sempre propera al gol per partit. Fins i tot l'ha incrementat actualment --70 gols en 69 partits-- després d'un inici espectacular de la seva tercera temporada al City. El gegant escandinau ha obtingut ja 2 "hat-tricks" en 3 jornades i ja en suma 8 en la seva carrera a la Premier League. Una absoluta bestiesa, tenint en compte que ho ha aconseguit en 69 partits, mentre que altres llegendes del gol, com Thierry Henry o Harry Kane, van necessitar 320 i 258 partits, respectivament, per assolir-la. Haaland encara té jugadors que li van al davant, i li queda terreny per encalçar els 260 gols d'Alan Shearer o els 12 hat-tricks de Sergio Agüero. Però al ritme que va, té tots els números per superar els dos registres.

És per això que s'han tornat a viralitzar les declaracions de Minguella, com ja és força habitual. En aquesta ocasió, fins i tot el compte oficial del Manchester City en català a X s'ha permès ficar-hi cullerada. "Avon" té el límit?", es pregunta el compte, parafrasejant el veterà exagent i el seu peculiar estil. 

El City de Pep Guardiola manté un inici perfecte a la Premier League gràcies a la golejada sobre el West Ham d'un altre exblaugrana, el basc Julen Lopetegui

 

 

 

 

 

Anar al contingut