Gil Manzano, expulsant Messi en la final de la Supercopa de fa dues temporades (Marcelo del Pozo / Reuters)
Barça

El curiós pòquer de Gil Manzano amb els cracs del Barça

L'àrbitre extremeny pot vantar-se d'haver expulsat Leo Messi, Luis Suárez, Neymar i Lewandowski

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué va tancar una brillant carrera fent-se expulsar per Gil Manzano. El central barceloní, potser conscient que les possibles sancions posteriors ja no l'afecten, no es va reprimir davant el col·legiat extremeny, a qui va acusar de ser el que més ha perjudicat el Barça. 

El cert és que Gil Manzano ostenta un curiós honor quan es tracta d'expulsar estrelles blaugranes: és l'únic col·legiat que pot dir que ha expulsat Leo Messi, Neymar, Luis Suárez i ara també Robert Lewandowski. Tots quatre han estat expulsats només una vegada a les competicions espanyoles.
 

L'equip blaugrana s'ha convertit en la principal víctima de les expulsions de Gil Manzano, ja que al marge dels 4 cracs, també han vist la vermella amb ell Clément Lenglet i Dani Alves, en dues ocasions cadascun, Sergi Roberto i Gerard Piqué, expulsat ahir tot i ser a la banqueta. Altres equips han sortit més ben parats dels seus arbitratges: el Reial Madrid, en un nombre de partits similar, ha rebut 4 expulsions: dos de Casemiro, una de Varane i una altra de Bale.   

Les bosses del Madrid

I és que a Gil Manzano se l'ha situat en l'òrbita madridista des que, en un partit entre Vila-real i Reial Madrid de la temporada 2016-17, que l'equip blanc va poder empatar gràcies a un controvertit penal quan perdia 2-0, el col·legiat va aparèixer en la sala de premsa amb una bossa del Madrid.
 

És clar que, en aquest sentit, el col·legiat de Don Benito pot argumentar al seu favor que és l'únic fins ara que ha assenyalat tres penals en contra del Reial Madrid en un mateix partit, contra el València la temporada 2020-21 -hat-trick de Carlos Soler- i l'únic també que ha anul·lat tres gols als blancs en un mateix matx, la temporada passada al camp de l'Elx, en els dos casos a instàncies del VAR.     

Anar al contingut