El Llevant s'ha emportat els tres punts del Metropolitano (@LaLiga)

El Llevant dona la sorpresa i derrota l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (0-1)

Aquest resultat permet al Barça mantenir-se en posicions de Lliga de Campions, tot i que encara té pendent el partit contra el Rayo
Redacció Esport3 Actualitzat

El Llevant ja ha disposat de dues clares ocasions a la primera meitat, però Oblak ha salvat l'equip del Cholo Simeone. La primera l'ha tingut Roger amb una rematada de cap en el minut 21 després d'una centrada lateral. I un minut després l'ha tingut De Frutos després d'una errada de Giménez al mig del cap. La contra l'ha salvat Oblak, que amb aquestes dues aturades ha salvat els "colchoneros". Lemar ha disposat d'una oportunitat en el temps afegit, però el seu xut ha sortit per damunt del travesser. Al final dels primers 45 minuts s'hi arribat amb empat a 0 gols.

En el minut 54 ha saltat la sorpresa al Matropolitano, assistència de De Frutos i rematada al primer pal de Melero que sorprèn Oblak per establir el 0 a 1. El cuer s'ha avançat i els seguidors atlètics xiulen els seus jugadors. En el minut 57 un xut de Kondogbia ha estat senyalat com a penal per uns mans a l'interior de l'àrea, però la jugada ha estat anul·lada per fora de joc previ de Marcos Llorente, continua el 0 a 1. I en el 63, Oblak ha salvat el segon gol en rebutjar una rematada de De Frutos. L'eslovè evita la sentència del Llevant.

S'han afegit set minuts al Metropolitano. Joao Felix ha disposat d'una oportunitat en el 94 per empatar el partit, però el portuguès no ha pogut engaltar la centrada de Correa. I en el 96 gol anul·lat a Correa, que havia marcat un golàs de xilena, per falta prèvia. I, tot seguit, Malsa, des del cercle central, ha estavellat una rematada al travesser. Últims minuts frenètics, com ja és habitual darrerament al Metropolitano, però el 0 a 1 no s'ha mogut i el Llevant que s'emporta els tres punts davant del campió vigent.