El CTA admet dos errors amb el VAR en les tres jugades polèmiques al Bernabéu
Els jugadors de l'Almeria es queixen a l'àrbitre Hernández Maeso (Reuters)
Futbol

El CTA admet dos errors amb el VAR en les tres jugades polèmiques al Bernabéu

El Comitè Tècnic d'Àrbitres reconeix que es va aplicar malament el VAR en el penal de Kaiky i en el gol de Vinícius

Redacció Esport3Actualitzat

A banda de l'Almeria, el Barça és el club que està aixecant més la veu després de l'escàndol arbitral al Bernabéu que va permetre la remuntada del Reial Madrid contra l'equip andalús. Faltava saber l'opinió del CTA, el Comitè Tècnic d'Àrbitres, que segons "El Larguero" de la Cadena SER ha admès que hi va haver dos errors en les tres jugades polèmiques del Reial Madrid- Almeria.

A grans trets, el CTA hauria reconegut que el VAR es va aplicar malament en el penal de Kaiky i en el gol de Vinícius. Dues de les tres revisions claus del partit.

En la primera jugada, que va obrir el marcador de la remuntada blanca, el CTA considera que Hernández Hernández es va equivocar en no tenir en compte tot el que passa a la jugada. És a dir, se centra en la mà de Kaiky i no en les possibles faltes de Rüdiger i Joselu.


El segon error va permetre l'empat de Vinícius. Segons l'organisme arbitral, el col·legiat Hernández Hernández no hauria d'haver cridat l'àrbitre de camp, Hernández Maeso, perquè revisés la jugada, ja que en les imatges que va mostrar-li no es veu clarament si la pilota impacta en el braç o en l'espatlla del jugador brasiler.

 

Cap conseqüència

Tot i l'opinió del CTA, Hernández Hernández serà l'encarregat del VAR en el partit de Copa del Rei entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla d'aquest dijous.

El Comitè no ha decidit apartar-lo durant el següent partit, tal com es fa en alguns casos per protegir el col·legiat després d'una actuació polèmica.


Nou capítol, doncs, d'una polèmica que com a últim episodi ha dut la Federació a denunciar la filtració d'àudios del VAR a la Guàrdia Civil.

Anar al contingut