Fotografia de la presentació del nou obstacle "Hissant les veles" (CSIO Barcelona)

El CSIO Barcelona 2024 presenta "Hissant les veles", el seu nou obstacle

Del 3 al 6 d'octubre, Barcelona celebrarà l'esdeveniment esportiu internacional més antic d'Espanya que reunirà els millors genets i les millors amazones del món
Redacció Esport3 Actualitzat

Comença el compte enrere per a la celebració d'una nova edició del CSIO Barcelona, que es durà a terme a la ciutat comtal del 3 al 6 d'octubre. Aquest és l'esdeveniment esportiu internacional més antic d'Espanya i reunirà un any més els millors genets i amazones del món, que disputaran el 112è Concurs de Salts Internacional i la gran final de la Longines League of NationsTM.

Com és tradicional, la competició ha aixecat el teló amb la presentació de l'obstacle guanyador del concurs de disseny "Un salt per a la ciutat". La iniciativa, que celebra ja la seva desena edició, ha comptat amb la participació de les principals escoles de disseny de Barcelona. Enguany, el premi ha estat per l'obra "Hissant les veles", de María Aguirre i Clara Julià, alumnes d'Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona.


"Hissant les veles" és un homenatge a Barcelona i el seu vincle amb el mar. De fet, el disseny de l'obstacle representa de manera figurativa i escultòrica la sortida de velers pel centre del pont icònic de la Rambla de Mar, capturant el moment en què els navegants despleguen i hissen les veles. L'obstacle formarà part dels recorreguts que hauran d'afrontar els genets i les amazones a Barcelona. 

El CSIO Barcelona 2024 es disputarà del 3 al 6 d'octubre i la competició es podrà veure en directe per Esport3 i 3Cat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut