Primera part accidentada al Parken de Copenhanguen amb 13 minuts de temps afegit
Lliga de campions

El Copenhaguen, el gran beneficiat de la bogeria del Parken (4-3)

El United s'havia avançat 0-2 i 2-3, però en els darrers minuts els danesos han capgirat el marcador; la primera part s'ha allargat 13 minuts!; el Bayern fa el ple de punts i ja és als vuitens de final

En el grup A és un grup amb molta emoció, més enllà del lideratge implacable del Bayern. Els alemanys son líders del grup amb 12 punts i ple de victòries. Copenhaguen i Galatasaray son tercers i quarts. Qui està en un compromís és el Manchester United, que és cuer del grup després de perdre a Dinamarca.

Bayern-Galatasaray

Els porters han estat els protagonistes de la primera part. Neuer -que avui retornava a la porteria en un partit de Champions, recuperat de la fractura de tíbia i peroné- i Muslera han evitat que cap dels dos equips pogués obrir el marcador en els primers 45 minuts de joc.

En el minut 61, gol anul·lat al Galatasaray per un fora de joc en l'inici de la jugada. I en el minut 80, després de la revisió del VAR, el Bayern ha marcat l'1 a 0. Falta que bota Kimmich i rematada de cap de Harry Kane per avançar-se en el marcador. I l'anglès repetia en el 86 a porteria buida. El davanter del Bayern ja suma 15 gols a la Bundesliga i 4 a la Lliga de Campions. Bakambú, en el temps afegit, ha marcat el 2 a 1, però no ha evitat el ple dels bavaresos que ja és equip de vuitens de final.

Copenhaguen-Manchester United

El Manchester United s'ha posat per davant amb un doblet de Hojlund als minuts 3 i 28. Però l'expulsió de Rashford en el minut 42 ha fet provocat un gir en els esdeveniments. En el 45 ha retallat diferències el noruec Elyonussi i en el vuit d'afegit -s'ha allargat 13 minuts la primera part- el portuguès Diogo Gonçalves, de penal, ha marcat el gol de l'empat. Un allargament provocat per la leisó d'Evans, el salt al terreny de joc d'un espontani i problemes de salut de dos aficionats a la graderia.

En el minut 68, penal favorable al Manchester United per unes mans molt protestades pels danesos. Bruno Fernández supera amb contundència el porter Grabara, 2-3. Però en la recta final del partit ha arribat la bogeria danesa. Lukas Lerager establia el gol de l'empat, i en el 87 el suec Bardghji signava la remuntada amb el 4 a 3. El United és ara cuer del grup, mentre que Copenhaguen és ara segon empatat a quatre punts amb el Galatasaray. Tret del primer lloc, no hi ha res decidit.