L'àrbitre dels Emirats Àrabs Units, Adel Ali Ahmed Khamis Al Naqbi, en el moment d'expulsar Azcona
L'àrbitre dels Emirats Àrabs Units, Adel Ali Ahmed Khamis Al Naqbi, en el moment d'expulsar Azcona (@SEFutbol)
Futbol

El company de Messi a Miami que ha pagat car agredir Cubarsí

El capità dominicà Azcona ha vist la vermella directa quan el partit s'ha escalfat abans del descans

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol masculí dels Jocs Olímpics ha arrencat amb les revolucions altes. Si en la primera jornada de dimecres es va viure l'escàndol de la invasió de camp de l'Argentina-Marroc, amb la insòlita revisió clandestina del VAR, aquest dissabte s'ha viscut un enfrontament d'alt voltatge entre Espanya i la República Dominicana.

El partit entre els deixebles de Santi Denia i els del basc Ibai Gómez s'ha inaugurat amb un gol del blaugrana Fermín. L'andalús ha aprofitat de bon grat un regal del porter Enrique Bösl en la sortida de pressió, però el combinat caribeny no ha trigat a empatar per mitjà de Montes de Oca. La igualada al marcador ha tensat els ànims espanyols i el partit ha entrat en un tram calent.

Enmig d'aquest ambient, el públic de Bordeus, que aquesta setmana han assistit a l'enterrament del seu mític Girondins, ha vist com el capità dominicà, Edison Azcona, perdia els papers davant d'una de les revelacions de l'any a Can Barça, Pau Cubarsí. Groga difícil d'entendre pel gironí, que li impedirà jugar el tercer partit per acumulació de targetes, i vermella directa pel "10" caribeny, que pot presumir de compartir vestidor amb Leo Messi.

El matx ha conclós amb el marcador de 3-1 gràcies als gols a la segona meitat de Baena i el "gironí" Miguel Gutiérrez.

Compartir vestidor amb una llegenda

Amb només 20 anys, Azcona és considerat el referent més gran per als joves dominicans que somien ser futbolistes. Malgrat provenir d'una família de tradició de bàsquet, el trasllat dels seus pares a Miami el va apropar al futbol nord-americà. El seu talent va cridar l'atenció de l'Inter Miami, que el 2019 el va incorporar a la seva acadèmia.

Si els seus no superen la fase de grups, els Jocs es poden haver acabat per a un penedit Azcona.

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut