Futbol

El Comitè Tècnic d'Àrbitres denuncia David López per les seves declaracions contra Ortiz Arias

El jugador del Girona va acusar l'àrbitre Ortiz Arias d'haver-lo insultat durant el partit contra l'Almeria

Redacció Esport3Actualitzat

David López podria ser sancionat pel Comitè de Competició per les seves declaracions durant el descans del partit del dia 22 d'octubre, a Montilivi, davant de l'Almeria. El central del Girona va afirmar que l'àrbitre, Miguel Ángel Ortiz Arias, li havia faltat al respecte al llarg de la primera part, i fins i tot l'acusava d'haver rebut insults per part del col·legiat madrileny. 

"Es fa difícil treballar així. Et falta al respecte, t'insulta, i això et complica el partit. Els jugadors de Primera ja el coneixem, aquest àrbitre."

Arran d'aquestes paraules, el Comitè Tècnic d'Àrbitres va revisar els àudios del VAR del partit i, segons va assegurar en un comunicat, no va detectar cap insult per part d'Ortiz Arias. En el mateix text, l'organisme arbitral convidava el Girona i el mateix jugador a repassar les gravacions, alhora que instava David López a una rectificació pública. 

Passada una setmana, i sense que el jugador hagi fet cap marxa enrere ni disculpa en les seves declaracions, el col·lectiu arbitral ha decidit denunciar el cas davant del Comitè de Competició, que podria sancionar David López amb alguns partits de suspensió. 

A David López li podria caure una sanció de quatre partits tal com li va passar a Sergio Canales la temporada passada en què el que era futbolista del Betis va ser sancionat amb quatre partits per criticar la tasca de Mateu Lahoz.

Un cop acabat el partit, l'entrenador del Girona, Míchel Sánchez, sí que va fer arribar a l'àrbitre unes disculpes i va declarar que el jugador s'havia equivocat en les seves declaracions.

En la roda de premsa prèvia al partit dimecres de primera ronda de la Copa del Rei contra el San Roque de Lepe, de la 2a RFEF, l'antiga Tercera divisió, Míchel Sánchez ha dit que per ell aquest tema està tancat després de demanar disculpes. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut