Luis Garcia a l'Stage Front Stadium
Luis Garcia, davant una graderia plena d'aficionats a l'Stage Front Stadium
Espanyol

El Comitè d'Apel·lació redueix a un partit el tancament de les grades de l'estadi de l'Espanyol

El club blanc-i-blau havia rebut inicialment una sanció de dos partits de tancament per la invasió de camp al final del derbi contra el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació ha estimat en part el recurs interposat per l'Espanyol i ha rebaixat la sanció al club blanc-i-blau, que ara haurà de disputar un sol partit a porta tancada en lloc de dos. Això sí, manté intacta la sanció econòmica, de 25.000 euros.

La reducció de la sanció es va conèixer el dia 7/8 però fins avui l'Espanyol no ha fet el seu comunicat oficial:

L'Espanyol va rebre el càstig arran de la invasió de camp que es va produir al final del partit de Lliga contra el Barça, el passat mes de maig, mentre els jugadors barcelonistes estaven celebrant un triomf que els donava matemàticament el títol i que deixava l'Espanyol molt a prop del descens.

Apel·lació argumenta que té en compte "les mesures i esforços concrets empresos pel club, com el reforç del personal de seguretat, per mitigar la duresa de la sanció".

L'equip blanc-i-blau comença la seva trajectòria a domicili, al camp de l'Albacete, aquest diumenge 13 d'agost (19.30), i complirà el càstig a la segona jornada, contra el Racing de Santander (19 d'agost). En canvi, el partit que inicialment estava sota sanció però que es disputarà amb públic a les grades és l'Espanyol-Amorebieta, corresponent a la quarta jornada i previst per al 3 de setembre.  

Anar al contingut