El CN Sant Andreu s'ha imposat al Zuglo de Budapest en el primer partit de la fase preliminar de l'Eurolliga
Waterpolo femení

El CN Sant Andreu i el CN Sabadell s'estrenen amb victòria a la fase preliminar de l'Eurolliga

Les noies de Javier Aznar han aconseguit una treballada victòria en front del Zuglo Budapest (8-7) mentre que les de David Palma han golejat l'Olympia Kosice (24-4) en el seu camí cap als quarts de final de l'Eurolliga

El CN Sant Andreu comença amb bon peu la fase preliminar de l'Eurolliga femenina i és que les barcelonines s'han imposat al Zuglo de Budapest per 8-7. Un triomf que els permet somiar en la classificació per als quarts de final de la competició europea.

Les hongareses han estat les primeres en marcar però les andreuenques han reaccionat immediatament i s'han posat per davant al final del primer quart (2-1). En el segon periode, les noies de Javier Aznar s'han arribat a posar amb un 4-1 en el marcador però el Zuglo ha fet un pas endavant i ha iniciat una remuntada que els ha portat fins a l'empat a 4 al final del tercer quart.

En el darrer període, el CN Sant Andreu ha sortit com un tro per sentenciar el partit i s'han plantat amb un 8-5 però les hongareses no han baixat els braços i ho han donat tot per evitar la derrota però el temps s'ha esgotat amb el 8-7 definitiu.

Maartje Keuning i Brigitte Sleeking, amb dues dianes respectivament, han estat les golejadores més destacades del Sant Andreu mentre que entre les hongareses ha destacat Aniko Gyongyossy, que ha anotat tres dianes.

El CN Sabadell apallissa l'Olympia Kosice (24-4)

El CN Sabadell ha apallissat l'Olympia Kosice amb un contundent 24-4 en el partit de debut de la fase preliminar de l'Eurolliga femenina.

Les noies de David Palma han saltat a la piscina amb la determinació de resoldre el partit per la via ràpida i s'han sortit amb la seva. El primer quart ha finalitat amb un rotund 0-9 a l'elèctrònic.

El monòleg de les catalanes s'ha repetit al llarg del matx fins a anotar una autèntica golejada. De cara a porteria, la més letal del Sabadell ha estat Maica Garcia amb set dianes. Paula Leitón i Anna Espar, amb quatre, també han estat de les més encertades del conjunt vallesà. Del costat de les eslovaques, la més destacada ha estat Daniela Vomastkova que ha anotat tres dels quatre gols que han aconseguit marcar.