Pedri i Vinícius en el clàssic del Bernabéu de la Lliga 23-24

El clàssic del Bernabéu recupera l'horari tradicional

Els dos màxims candidats a la Lliga 24-25 es veuran les cares l'últim cap de setmana d'octubre
Redacció Esport3 Actualitzat

El primer assalt de Carlo Ancelotti versus Hansi Flick ja té dia i hora assignats. El clàssic de la primera volta, que es disputarà al Santiago Bernabéu, serà el plat fort de l'onzena jornada i tancarà el menú de l'últim dissabte del mes que ve. La pilota començarà a rodar a les 21.00 del dia 26 d'octubre.

D'aquesta manera, el primer duel entre els dos màxims candidats a la Lliga 24-25 recupera el seu horari tradicional, en el "prime time" nocturn. En l'última dècada, el clàssic ha començat en franges més de tarda per afavorir l'audiència asiàtica: a les 16.00, 16.15 i, fins i tot, un any a les 13.00.

El Madrid, un dia més de descans

El que ja se sabia és que el conjunt blanc disposaria d'un dia més de descans per preparar l'enfrontament. Entre setmana tots dos equips assumiran compromisos de Champions, però mentre que el Reial Madrid jugarà el dimarts 22 a casa contra el Borussia Dortmund, el Barça no jugarà fins l'endemà. El dimecres 23 els de Flick rebran un altre club alemany, el temible Bayern de Múnic.

Dilluns es va desvelar un altre enigma relacionat amb un costum dels clàssics. L'artista musical que els blaugranes lluiran al pit seran els britànics Coldplay. 

El clàssic del 26 d'octubre serà el millor aparador perquè el sorprenent Barça del tècnic alemany posi a prova el seu bon estat de forma. I més quan la temporada passada el Madrid es va endur els dos duels a la Lliga. No obstant, l'últim cara a cara entre els eterns rivals, l'amistós de la gira nord-americana, va caure del costat culer.

Tots els horaris de la jornada 11

Aquest mateix dimarts s'han conegut la resta d'horaris de la jornada 11. L'Espanyol obrirà el ball de partits rebent el Sevilla a Cornellà-el Prat el divendres 25 d'octubre a les 21.00. Pel que fa a l'altre equip català de la categoria, el Las Palmas-Girona farà de teloner del clàssic i es disputarà a les 18.30 del mateix dissabte 26.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut