Els aficionats de tots dos equips, ben remullats (EFE/ Ángel Colmenares)
Barça

El clàssic Barça-Reial Madrid, suspès més d'una hora per una tempesta elèctrica

Com ja va pas­sar en el pri­mer par­tit de la gira con­tra el Manc­hes­ter City, el risc de tem­pesta elèctrica ha ajor­nat el segon del Barça, con­tra el Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

La meteorologia tempestuosa i la pluja intensa han entelat el clàssic de l'estiu. Malgrat que ja plovia a l'avantsala del partit, el Barça-Madrid ha començat amb normalitat a les 19.00 (1:00 HLE), però s'ha suspès quan només s'havien jugat 11 minuts pel perill d'una tempesta elèctrica.

Els jugadors i els cossos tècnics dels dos conjunts s'han hagut de retirar de la gespa. A causa de les condicions climatològiques el partit ha estat suspès més d'una hora.

Les autoritats de Nova Jersey, que ja havien compartit al llarg del dia avisos sobre possibles tempestes d'intensitat, han enviat un missatge d'"alerta de seguretat pública" als presents a l'estadi.

Els blaugranes ja van patir un inconvenient similar dimarts passat en el seu amistós contra el Manchester City, que va començar més d'una hora tard a Orlando (Florida, EUA) a causa també d'una tempesta elèctrica a la zona.

Aquesta vegada, el par­tit ja havia començat, a l'horari pre­vist, però quan tot just s'havien dis­pu­tat 12 minuts, l'àrbi­tre el va atu­rar per seguir el proto­col de segu­re­tat de la poli­cia esta­tal de Nova Jer­sey.

Els aficionats corren a posar-se a recer (EFE/ Ángel Colmenares)
Anar al contingut