Ilkay Gündogan té un peu i mig al Manchester City
Ilkay Gündogan té un peu i mig al Manchester City (Europa Press)
Barça

El City imposa dues condicions imprescindibles al Barça pel retorn de Gündogan

La sortida del Barça del migcampista podria ser qüestió d'hores, però el club anglès no vol el retorn del jugador a qualsevol preu

Redacció Esport3Actualitzat

Va arribar al Barça l'estiu passat com a fitxatge estrella i, només un any més tard, Ilkay Gündogan podria fer les maletes de tornada a Manchester. El jugador alemany s'ha convertit en la solució de la directiva blaugrana per fer espai a la massa salarial. Un fet que permetria la inscripció a la Lliga de Dani Olmo... i poc més.

I és que el Barça no rebrà ni un euro per la sortida de Gündogan. Aquesta és la principal condició que posa el Manchester City de Pep Guardiola. El volen tal com va abandonar el club anglès l'estiu passat: de franc. L'entitat "cityzen" tampoc vol saber res d'intercanvis de jugadors. És a dir, que el possible retorn de Joao Cancelo al Barça no aniria lligat a la sortida de Gündogan.

En aquest context, i tenint en compte que Vitor Roque i Clément Lenglet sortissin cedits, el Barça alliberaria uns 34 milions de massa salarial. Però com que no es troba a la regla 1x1, d'aquesta quantitat només podria destinar uns 20 milions per a sous de nous fitxatges. En aquest cas, també cal veure com podria ajudar la possible sortida en forma de traspàs de Mika Faye.

Anar al contingut