El guanyador de la cursa pujarà aquesta bandera al calaix més alt del podi
Fórmula 1

El Circuit farà un homenatge a Ayrton Senna i Roland Ratzenberger en el 25è aniversari de la seva mort

Aquest dilluns s'ha fet la presentació oficial del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, que serà el primer de la temporada a Europa i que es disputarà del 10 al 12 de maig

Actualitzat

La Fórmula 1 tornarà a trepitjar territori català. Serà al Circuit de Barcelona Catalunya del 10 al 12 de maig. Aquest dilluns a la tarda s'ha fet la presentació oficial del Gran Premi d'Espanya al Palau de Pedralbes, que serà el primer de la temporada a Europa. L'organització ha anunciat que, al marge de la competició, al circuit es farà un homenatge a Ayrton Senna i Roland Ratzenberger. Aquest dimecres es compleixen 25 anys de la mort del pilot brasiler a conseqüència d'un accident al circuit de San Marino quan pilotava un Williams.

Els organitzadors de la cursa han explicat que s'ha creat una bandera austrobrasilera per al públic i perquè el vencedor del GP la pugi al calaix més alt del podi en finalitzar la carrera. Aquesta bandera pretén ser un homenatge tant al brasiler Ayrton Senna com a l'austríac Roland Ratzenberger, que també va morir a Imola, just el dia abans que ho fes el tres vegades campió del món.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut