L'estadi Olímpic de Bakú, a l'Azerbaidjan, acollirà la final de la Lliga Europa

El Chelsea i l'Arsenal s'enfronten a la final de la Lliga Europa a l'Estadi Olímpic de Bakú

Els dos clubs han tornat gairebé la meitat de les entrades que els havia adjudicat la UEFA i només hi haurà cinc mil aficionats anglesos a les graderies
Actualitzat

Dos equips londinencs, el Chelsea i l'Arsenal, es veuran aquest dimecres les cares en la final de la Lliga Europa molt lluny de casa, concretament a Bakú, la capital de l'Azerbaidjan. De fet, tots dos clubs han tornat gairebé la meitat de les entrades que els havia adjudicat la UEFA. Només hi haurà cinc mil aficionats anglesos a les graderies.

Podria ser l'últim partit de Maurizio Sarri com a entrenador del Chelsea. L'italià té dos anys més de contracte, però els rumors el situen a la banqueta de la Juventus el curs que ve. També podria ser l'últim partit d'Eden Hazard com a "blue". Els cants de sirena del Reial Madrid ressonen cada dia més fort.

Per la seva temporada a la Premier League, el Chelsea podria ser el favorit, però s'ha de tenir en compte el factor Unai Emery. L'entrenador de l'Arsenal va guanyar aquesta competició tres vegades, entre el 2014 i el 2016, com a entrenador del Sevilla. Emery no disposarà de Mkhitaryan. L'armeni es perdrà el partit per raons geopolítiques. Tampoc hi serà el lesionat Ramsey. En cas de victòria, l'Arsenal es classificaria per a la pròxima Lliga de Campions. El partit començarà a les nou del vespre i el xiularà l'italià Gianluca Rocchi.

L'Estadi Olímpic de Bakú, a l'Azerbaidjan, és una instal·lació quatre estrelles, la màxima categoria que la UEFA atorga als recintes esportius. El van inaugurar el 2015 i té una capacitat per a gairebé 69.000 espectadors. El Qarabag hi juga els seus partits europeus i també ho fa la selecció de l'Azerbaidjan quan juga com a local. L'Estadi Olímpic serà l'escenari de tres partits de la fase de grups i d'un partit de quarts de final de la pròxima Eurocopa.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut