Marc Guiu celebra el seu primer gol amb el primer equip del Barça
Marc Guiu celebra el seu primer gol amb el primer equip del Barça
barça

El Chelsea, disposat a pagar la clàusula de Marc Guiu

El davanter nascut a Granollers pot acabar a Londres, per 6 milions d'euros, el curs de la seva presentació en societat

Redacció Esport3Actualitzat

Perill real que el Chelsea s'emporti Marc Guiu, que a Còrdova podria haver jugat els últims minuts com a blaugrana. El davanter nascut a Granollers fa 18 anys, una de les perles del planter del Barça, és a prop de marxar al club londinenc, que està disposat a pagar la seva clàusula de rescissió de 6 milions d'euros.

El golejador a qui Xavi ha fet debutar amb el primer equip aquesta temporada --va decantar el partit de Montjuïc contra l'Athletic Club amb la primera pilota que tocava a Primera Divisió--, ha deixat mostres de la seva qualitat en el curs de la seva presentació en societat. També al Johan Cruyff amb el filial i a les ordres de Rafa Márquez ha demostrat que està tocat per una vareta de cara a porteria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

El Barça voldria renovar-lo amb un contracte condicionat a la seva progressió, en la línia del seu company de promoció Hèctor Fort, però algunes informacions asseguren que la proposta del club de Stamford Bridge podria triplicar-li els emoluments: de 2 a 6 milions per temporada, escriu el Marca. Serà vital saber si Hansi Flick compta amb ell, però el que sembla clar és que la primera opció de l'alemany per a la punta d'atac és Robert Lewandowski.

A banda de l'interès del club anglès, el davanter que va entrar al planter amb 7 anys té altres ofertes sobre la taula. Mentre envia enigmàtics missatges religiosos per Instagram el futur de Guiu es pot allunyar de Barcelona.

Anar al contingut