Marc Guiu celebra el seu primer gol amb el primer equip del Barça

El Chelsea, disposat a pagar la clàusula de Marc Guiu

El davanter nascut a Granollers pot acabar a Londres, per 6 milions d'euros, el curs de la seva presentació en societat
Redacció Esport3 Actualitzat

Perill real que el Chelsea s'emporti Marc Guiu, que a Còrdova podria haver jugat els últims minuts com a blaugrana. El davanter nascut a Granollers fa 18 anys, una de les perles del planter del Barça, és a prop de marxar al club londinenc, que està disposat a pagar la seva clàusula de rescissió de 6 milions d'euros.

El golejador a qui Xavi ha fet debutar amb el primer equip aquesta temporada --va decantar el partit de Montjuïc contra l'Athletic Club amb la primera pilota que tocava a Primera Divisió--, ha deixat mostres de la seva qualitat en el curs de la seva presentació en societat. També al Johan Cruyff amb el filial i a les ordres de Rafa Márquez ha demostrat que està tocat per una vareta de cara a porteria.

El Barça voldria renovar-lo amb un contracte condicionat a la seva progressió, en la línia del seu company de promoció Hèctor Fort, però algunes informacions asseguren que la proposta del club de Stamford Bridge podria triplicar-li els emoluments: de 2 a 6 milions per temporada, escriu el Marca. Serà vital saber si Hansi Flick compta amb ell, però el que sembla clar és que la primera opció de l'alemany per a la punta d'atac és Robert Lewandowski.

A banda de l'interès del club anglès, el davanter que va entrar al planter amb 7 anys té altres ofertes sobre la taula. Mentre envia enigmàtics missatges religiosos per Instagram el futur de Guiu es pot allunyar de Barcelona.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut