LLIGA DE CAMPIONS

El Celtic es destapa amb una golejada (5-1) i Rod Stewart ho celebra

L'equip de Glasgow s'estrena amb golejada contundent davant l'Slovan de Bratislava, i emociona un dels seus seguidors més fidels

En una segona jornada de la Champions amb pocs gols, aquest dimecres ha brillat el recital del Celtic de Glasgow davant l'Slovan de Bratislava. Golejada per 5 a 1 que col·loca els escocesos en la segona posició provisional de la classificació europea, només darrere del Bayern i el seu escandalós 9 a 2 de dimarts contra el Dinamo de Zagreb.

La victòria ha emocionat un Celtic Park de Glasgow que ha viscut grans nits europees, però que en els últims anys s'havia allunyat de l'elit. L'eufòria pel primer gol ha emocionat especialment un dels seguidors més fidels de l'equip de Glasgow. Es tracta del cantant Rod Stewart, que ha estat caçat per la realització televisiva mentre embogia amb la diana de Liam Scales.

Sir Rod Stewart és anglès (va néixer a Londres l'any 1945), però a l'hora de triar equip va seguir les petjades del seu pare, que era escocès d'Edimburg. Stewart és un dels seguidors més coneguts del Celtic arreu del món i avui ha participat d'una festa futbolística que es recordarà molt de temps a la capital escocesa.

El gol de Liam Scales al minut 17 de la primera part ha desfermat l'eufòria al Celtic Park, però pocs aficionats del Celtic podien imaginar el festival que s'havia de viure al segon temps. Després del descans, el japonès Kiogo Furuhashi ha fet el segon aprofitant una assistència de Kühn. Engels ha fet el tercer de penal. Wimmer ha retallat distàncies per l'Slovan amb un gran gol, però el també japonès Daizen Maeda ha fet el 4-1, i Adam Idah, el 5-1 definitiu. Festa a Glasgow amb un Celtic que dormirà gairebé al cim de l'Europa futbolística.