Benítez durant el partit contra el Girona (EFE)
Benítez durant el partit contra el Girona (EFE)
futbol

El Celta carrega contra la Lliga després de la polèmica a Girona

L'àrbitre ha anul·lat un gol als gallecs per una falta dubtosa a Gazzaniga en el tram final

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona-Celta portarà cua. El conjunt gallec s'ha indignat per un gol que els han anul·lat per falta sobre Gazzaniga, porter del Girona, en el minut 83 de partit. Vuit minuts més tard, Yangel Herrera ha fet el gol que ha donat la victòria al Girona. Rafa Benítez, entrenador del Celta, s'ha indignat amb les decisions de l'àrbitre i del VAR i no ha amagat la seva indignació després del partit.

En roda de premsa, l'entrenador madrileny ha carregat contra l'arbitratge i el funcionament del VAR. "Hem parlat amb el Comitè d'Àrbitres i amb el VAR per entendre com funcionava, però em sembla que hi haurem de tornar a anar perquè encara no ho entenem", ha etzibat Benítez.

El Celta acumula molts problemes, que s'ajunten amb decisions arbitrals dubtoses que l'han perjudicat. De fet, els de Vigo encara no han deixat la seva porteria sense gols en cap partit. Tot i això, Benítez no ha fet autocrítica i ha assenyalat directament l'arbitratge.

"Si fas gol i no te'l donen i després et marquen un gol... queda clar que s'han de marcar dos o tres gols i s'hauran de marcar des del mig del camp... perquè no hi hagi res que interfereixi i serà més fàcil que puguem celebrar."

El Celta carrega contra la Lliga: "Aquesta competició es mereix més"

Després del partit, el Celta com a institució tampoc s'ha mossegat la llengua. Han penjat un missatge a les seves xarxes socials en què han carregat directament contra la competició. "En nits com aquesta només podem dir: aquesta competició es mereix més", explica un missatge que acaba amb un "res podrà amb aquest club".

Els de Rafa Benítez són a la zona de descens a Segona Divisió amb només una victòria i set derrotes. També són el tercer equip més golejat, amb 19 dianes en contra.

Anar al contingut