Valery Fernández és felicitat pels seus companys del Mallorca aquest dilluns al camp del Betis (EFE)

El cedit del Girona que s'ha erigit en heroi del Mallorca a Sevilla

"L'he enganxat bé amb l'esquerra, que no és la meva cama bona", reconeixia sorprès l'empordanès al final del matx del Villamarín
Redacció Esport3 Actualitzat

L'última hora del mercat d'estiu va provocar un ball de taquilles al vestidor del Girona. El neerlandès Arnaut Danjuma aterrava a Montilivi procedent de Vila-real, i obria la porta a una cessió de Valery Fernández. A la recerca de minuts, el de l'Escala va acabar cedit a l'il·lusionant projecte del Mallorca de Jagoba Arrasate.

Li han calgut 7 partits per marcar el primer gol amb els illencs, la meitat dels que va anotar en tota la temporada passada amb Míchel, si bé el de Montjuïc va tenir un valor especial. El d'aquest dilluns no ha estat tampoc un gol qualsevol, ja que la rematada amb l'esquerra de Valery, que havia entrat al minut 76, s'ha produït al temps de descompte del Betis-Mallorca i ha valgut tres punts d'or amb l'1-2 final.

Poc habituat al paper d'heroi, el futbolista forjat en clubs com el Palamós o el Peralada era tot sinceritat al final del partit: "He vist que era el meu moment de glòria, l'he enganxat bé amb l'esquerra, que no és la meva cama bona". Valery, de 24 anys, somriu pels 11 punts del seu equip, que ja trepitja places europees.

Mira el resum del Betis-Mallorca (1-2)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut