Fèlix Sánchez, en un moment del partit amb l'Argentina (Reuters)
Futbol

L'Equador fulmina el tècnic català Fèlix Sánchez

La Federació Equatoriana ha emès un comunicat anunciant-ne la destitució poc després de l'eliminació davant l'Argentina

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció de l'Equador ha fet un bon paper a la Copa Amèrica, on ha caigut eliminada davant l'Argentina per la loteria dels penals. Però el mar de fons ha fet que no n'hi hagués prou d'arribar als quarts de final perquè Fèlix Sánchez Bas salvés el càrrec. Tot i que el tècnic barceloní ha declinat parlar de la seva situació en la roda de premsa posterior al partit, la Federació Equatoriana de Futbol (FEF) ha emès un comunicat poc després per difondre la notícia.   

Sánchez, de 48 anys, va ser contractat el març passat i tenia contracte fins al 2026, però abans de la Copa Amèrica ja s'estava qüestionant molt la seva feina. El tècnic català deixa la "tri" en la cinquena plaça --l'última que dona dret a la classificació directa-- en la fase de classificació sud-americana per al Mundial del 2026.  

La de l'Equador era la segona experiència de Sánchez com a responsable d'una selecció absoluta. Anteriorment, havia dirigit Qatar, del 2017 al 2022, amb la qual va disputar la fase final de l'últim Mundial.   

 

Anar al contingut