Leo Messi i Robert Lewandowski en el moment de l'acció (Reuters)
Mundial 2022

El cara a cara més tens entre Robert Lewandowski i Leo Messi

El polonès i l'argentí, fruit de la tensió del duel, han tingut un enfrontament que han resolt al final del partit

Redacció Esport3Actualitzat

El partit entre Polònia i l'Argentina estava marcat per la importància de quedar primer o segon del grup C. Al final, els "albicelestes" han aconseguit la victòria i passen a vuitens com a líders, mentre que els polonesos han hagut de posar un ull a l'Aràbia Saudita-Mèxic per conèixer el seu destí. 

Els grans protagonistes de la nit han estat els capitans dels dos equips: Robert Lewandowski i Leo Messi. Els dos davanters, com és evident, no han tingut gaire contacte durant el partit, però al final de la segona part, l'argentí ha baixat a rebre una pilota i ha rebut una intensa defensa de Lewandowski. 

L'àrbitre ha xiulat falta a favor de l'Argentina i quan el blaugrana s'ha volgut disculpar amb el del PSG, aquest li ha negat la mà

Final amistós

Leo Messi no ha tingut el seu millor dia després de fallar un polèmic penal a la primera part. Tot i això, ha acabat acceptant les disculpes de Robert Lewandowski i els dos capitans han tingut una breu conversa un cop ha acabat el partit que han pogut captar les càmeres.

ARXIVAT A:
MessiLewandowskiMundial Qatar 2022
Anar al contingut