Barça

El canvi radical de normes que demana Xavi per al futbol

L'entrenador blaugrana ha expressat el seu rebuig a la norma del fora de joc que ha permès el gol del Nàpols i ha desitjat que el futbol tingui temps efectiu

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández s'ha mostrat satisfet per l'actuació de l'equip a la segona part, però ha tornat a lamentar la falta de gol contra el Nàpols. Els blaugranes només han pogut aconseguir un empat per al partit de tornada, a Itàlia. Després del partit, Xavi ha estat qüestionat sobre la norma del fora de joc que ha donat per vàlid el gol visitant, i també per les mans del penal a favor del Barça.

L'entrenador blaugrana ha estat clar en rebutjar la norma del fora de joc i destacar que s'haurien de xiular totes les mans, siguin voluntàries o involuntàries.

"La norma és estranya. Sembla fora de joc clar, però la norma diu que no. En general, me'n vaig content pel joc, però no pel resultat. No m'agrada ni una norma ni l'altra. Jo crec que les mans s'haurien de xiular totes. Això és futbol. Al bàsquet no es poden utilitzar els peus, al futbol també s'haurien de xiular totes les mans. I l'altra norma és absurda. Nosaltres refusem perquè no sabem que hi ha un jugador en fora de joc. És una norma absurda, però és el que hi ha."

Aquesta, però, no ha estat l'única reivindicació de Xavi, ja que l'egarenc ha fet una especial petició per eliminar part de la polèmica al futbol. I és que el tècnic ha demanat que es posi un temps efectiu per evitar que els jugadors perdin temps de manera descarada quan el resultat és favorable.

"I sobretot faria el temps efectiu i així s'acabaria el teatre. No hi ha pràcticament cap esport amb temps real. Crec que així aniríem molt millor." 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut