Ousmane Dembélé, durant el partit d'Europa League contra el Nàpols
Ousmane Dembélé, durant el partit d'Europa League contra el Nàpols
BARÇA

Ousmane Dembélé transforma els xiulets en aplaudiments

Una part del públic ha esbroncat el francès cada cop que ha tocat la pilota, però molts aficionats han acabat aplaudint el jugador

Redacció Esport3Actualitzat

El Camp Nou no perdona a Dembélé la seva actitud en els últims mesos, en què no ha fet cas de les peticions del Barça de renovar o abandonar l'entitat. Xavi ha decidit fer entrar el francès al minut 65, juntament amb Gavi i Busquets, en un triple canvi, però el francès ha rebut una xiulada espectacular del públic blaugrana.

Una part del públic l'ha esbroncat cada vegada que ha tocat la pilota, malgrat que la intensitat dels xiulets ha anat decreixent amb el pas dels minuts. 

Dembélé ha entrat en substitució d'Adama i ha estat molt actiu des de la banda dreta. El francès ha desequilibrat en més d'una ocasió, malgrat que cap de les jugades ha estat determinant per al desenllaç del duel. El seu gran rendiment ha servit per silenciar alguns dels xiulets rebuts i, fins i tot, rebre alguns aplaudiments.

Gerard Piqué, al final del duel, ha sortit en defensa del seu company i ha demanat que no hi hagi xiulets per a jugadors blaugrana.

"No ens fan bé els xiulets a Dembélé. Entenc que els aficionats puguin estar enfadats, però ho poden fer després del partit. Durant el partit ens distreu i necessitem la gent més que mai."

Anar al contingut