Els jugadors del Cadis celebrant la victòria sobre la gespa del Camp Nou
Els jugadors del Cadis celebrant la victòria sobre la gespa del Camp Nou (Reuters)
BARÇA

El Cadis, la bèstia negra del Barça des que va tornar a Primera

El conjunt andalús ha aconseguit dos empats i dues victòries en els últims quatre duels

Redacció Esport3Actualitzat

El Cadis li té presa la mida al Barça. Des que va tornar a la Primera Divisió l'estiu del 2020, el conjunt andalús encara no ha perdut contra els blaugranes, sumant dos empats i dues victòries. Aquesta última, històrica, ja que és el primer cop que aconsegueixen guanyar al Camp Nou.

Poc importa qui segui a la banqueta dels dos equips. Amb Álvaro Cervera i Ronald Koeman abans o amb Sergio González i Xavi Hernández ara, el Cadis ha demostrat que sap fer-li mal al Barça, sobretot amb una defensa fèrria que deixa molts pocs espais. De fet, els blaugranes només han estat capaços de marcar-los dos gols en quatre partits.

La temporada passada el Cadis va guanyar el partit disputat al Nuevo Mirandilla (2-1), en un matx disputat en plena crisi de joc i resultats del Barça de Koeman, i va aconseguir un empat al Camp Nou que va complicar molt el títol de Lliga per al Barça. Els gaditans van empatar (1-1) a les acaballes del partit després d'un penal de Lenglet.

Aquest any, la mateixa cançó. A la primera volta, el Barça va ser incapaç de marcar, en un partit marcat per la rigorosa expulsió de Frenkie de Jong (0-0), i aquest dilluns, una nova ensopegada. Un solitari gol de Lucas Pérez ha estat suficient per al Cadis per assaltar el Camp Nou (0-1).

Amb aquesta victòria, el Cadis aconsegueix sortir de la zona de descens, que ara marca el Mallorca, mentre el Barça es manté segon, però veu com la Lliga s'escapa definitivament i la lluita per la Lliga de Campions s'iguala com mai.

El resum del partit

Anar al contingut