Els jugadors del Cadis celebrant la victòria sobre la gespa del Camp Nou (Reuters)

El Cadis, la bèstia negra del Barça des que va tornar a Primera

El conjunt andalús ha aconseguit dos empats i dues victòries en els últims quatre duels
Redacció Esport3 Actualitzat

El Cadis li té presa la mida al Barça. Des que va tornar a la Primera Divisió l'estiu del 2020, el conjunt andalús encara no ha perdut contra els blaugranes, sumant dos empats i dues victòries. Aquesta última, històrica, ja que és el primer cop que aconsegueixen guanyar al Camp Nou.

Poc importa qui segui a la banqueta dels dos equips. Amb Álvaro Cervera i Ronald Koeman abans o amb Sergio González i Xavi Hernández ara, el Cadis ha demostrat que sap fer-li mal al Barça, sobretot amb una defensa fèrria que deixa molts pocs espais. De fet, els blaugranes només han estat capaços de marcar-los dos gols en quatre partits.

La temporada passada el Cadis va guanyar el partit disputat al Nuevo Mirandilla (2-1), en un matx disputat en plena crisi de joc i resultats del Barça de Koeman, i va aconseguir un empat al Camp Nou que va complicar molt el títol de Lliga per al Barça. Els gaditans van empatar (1-1) a les acaballes del partit després d'un penal de Lenglet.

Aquest any, la mateixa cançó. A la primera volta, el Barça va ser incapaç de marcar, en un partit marcat per la rigorosa expulsió de Frenkie de Jong (0-0), i aquest dilluns, una nova ensopegada. Un solitari gol de Lucas Pérez ha estat suficient per al Cadis per assaltar el Camp Nou (0-1).

Amb aquesta victòria, el Cadis aconsegueix sortir de la zona de descens, que ara marca el Mallorca, mentre el Barça es manté segon, però veu com la Lliga s'escapa definitivament i la lluita per la Lliga de Campions s'iguala com mai.

El resum del partit

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut