Sydney Wiese, en una imatge d'arxiu

El Cadí La Seu reforça el joc exterior amb el fitxatge de Sydney Wiese

L'aler nord-americana, de 24 anys, s'incorporarà a les files del conjunt urgellenc un cop finalitzi la temporada a Los Angeles Sparks de la WNBA
Actualitzat

El Cadí La Seu ha anunciat el fitxatge de l'aler nord-amerciana Sydney Wiese, que s'incorporarà a les files del conjunt urgellenc un cop finalitzi la temporada a Los Angeles Sparks de la WNBA. Wiese, de 24 anys i 1,83 metres, reforçarà el joc exterior de l'equip de Bernat Canut la temporada que ve.

Nascuda a Phoenix i formada a l'Oregon State University Beavers, durant els seus quatre anys al bàsquet universitari Wiese va anotar 13,5 punts de mitjana amb un 43% en el llançament exterior, 5 rebots i 4,7 assistències per partit. 

L'any 2017, just finalitzar la seva etapa universitària, va ser escollida per Los Angeles Sparks en l'onzè lloc de la primera ronda del draft de la WNBA. Tot i no disposar de gaires minuts de joc, va sorprendre a tothom anotant 22 punts (6 triples) en el seu segon partit defensant els colors dels Sparks davant els Washington Mystics. Fora de la temporada WNBA ha jugat als Townsville Fire de la lliga australiana l'any 2017 i a l'A.S. Ramat Hasharon de la lliga israeliana la temporada passada. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut