Copa Amèrica

El Brasil perd Vinícius i l'Uruguai d'Araujo respira alleugerit pels quarts de final

L'uruguaià no haurà d'enfrontar-se a Vinícius Jr. als quarts de final de la Copa Amèrica per sanció a l'extrem del Brasil

Redacció Esport3Actualitzat

Si hi ha cap duel avui dia que ens fa viure una autèntica rivalitat és el de Vinícius contra Araujo. L'extrem del Madrid i el defensa del Barça s'han convertit en una del enfrontaments més destacats dels últims anys. Als quarts de final de la Copa Amèrica, s'enfrontaran les seleccions del Brasil i de l'Uruguai, però, aquest cop, sense Vinícius. 

Quadre dels quarts de final de la Copa Amèrica
Quadre dels quarts de final de la Copa Amèrica

Després de marcar dos gols en el partit contra el Paraguai i rebre una targeta, el brasiler va disputar el tercer partit de la fase de grups contra Colòmbia apercebut de sanció. En la mateixa situació es trobaven Éder Militao, Wendell i Lucas Paquetà. No obstant, va ser Vinícius el que només va aguantar fins al minut 7 fins a veure la targeta. En una desafortunada acció on el jugador colombià James Rodríguez li fa un barret a Vinícius, el brasiler va deixar el braç alçat i va impactar contra la cara de James. L'àrbitre, que era a uns pocs metres, no va dubtar a ensenyar la targeta que el deixava fora dels quarts de final. 

 

L'Uruguai i sobretot Araujo afronten el partit contra el Brasil del dia 7 de juliol amb més calma. Vinícius és el jugador més desequilibrant del Brasil i, com ha demostrat aquesta temporada, en un bon estat de forma és un dels millors extrems del món. El seleccionador brasiler, D. Silvestre Jr., haurà de posar en el seu lloc Savinho. 

 

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut