Vitor Roque té una oportunitat d'or
Vitor Roque té una oportunitat d'or
Barça

El Brasil no s'oblida de Vitor Roque

La selecció sub-20 del Brasil convoca el Tigrinho per dos amistosos mentre a can Barça li busquen sortida

Redacció Esport3Actualitzat

Vitor Roque (19 anys) va arribar al Barça enmig d'una gran controvèrsia pel seu elevat cost (30 milions + 31 milions en variables). Un any i mig més tard i amb dos entrenadors diferents, el davanter no ha aconseguit convèncer ni ser considerat per estar al primer equip. El Barça porta tot el mercat de fitxatges intentat vendre'l i alleugerir massa salarial. Davant el calvari que està vivint, la selecció brasilera sub-20, li ofereix una oportunitat d'or.

El reconeixement al Brasil a la seva figura no s'ha esfumat. Ramón Menezes ha convocat el davanter per a la selecció Sub-20 de cara a dos amistosos que jugaran al setembre davant Mèxic els dies 5 i 8 a São Januário, l'estadi del Vasco da Gama. Dos compromisos de preparació per al Sud-americà de la categoria que es jugarà al gener al Perú. Un torneig en què el 2023 va generar l'interès de diversos clubs, entre ells el Barça, que després de la bona actuació del davanter (màxim golejador del torneig amb sis gols), es va decidir per fitxar-lo. 

Vitor Roque en un partit amb el Barça
Vitor Roque en un partit amb el Barça (Europa Press)

Tigrinho té una oportunitat per lluir-se i trobar una solució per desbloquejar la seva situació. El temps se li esgota. Queda poc més de deu dies per tancar el mercat el club és contundent amb el seu rol. No li donaran dorsal i no l'inscriuran. Necessita trobar una sortida al més aviat possible. La convocatòria amb el Brasil dona esperança, i tot i que el marcat ja haurà finalitzat, té l'oportunitat de demostrar al seu nou equip de què és capaç. 

Anar al contingut