Dembélé celebra el gol
Dembélé celebra el gol
bARÇA

El bonic gest de Dembélé amb el club de la seva infantesa

Enmig de la seva recuperació per tornar a la gespa, l'extrem del Barça ha volgut ajudar econòmicament l'Évreux Football Club 27, el club on va formar-se.

Ousmane Dembélé és un jugador d'escala mundial però que no oblida l'equip de la seva infantesa, aquell que el va veure créixer fins a convertir-se en el futbolista que és avui.

I amb un gran gest de solidaritat, el jugador blaugrana, que actualment està inmers en la seva recuperació, ha volgut ajudar econòmicament l'Évreux Football Club 27, que es troba en un moment greu de crisi financera que amenaça de fer-lo desaparèixer. Dembélé ha fet una donació a l'equip francès, que a hores d'ara competeix a la quarta divisió francesa, d'uns gairebé 100.000 euros.

Així ho ha fet saber el club a través d'un comunicat compartit a les seves xarxes socials:

''El president de l'Évreux Football Club 27, Samuel Brigantino, i l'alcalde de la ciutat d'Évreux, Guy Lefrand, desitgen agrair a Ousmane Dembélé el seu gest de generositat i el suport financer aportat al club en aquest període difícil (...) El seu generós gest expressa fins a quin punt Ousmane no ha perdut mai de vista el seu club formador. Aquesta contribució constitueix un nou impuls per als nens del club EFC27."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EFC 27 (@evreux.fc)

 

El pas de Dembélé per l'Évreux

El francès va començar la seva carrera professional arribant a l'Évreux FC amb només set anys. El 2010 i després d'un any, Dembélé va marxar a les categories inferiors de l'Stade Rennes, on va completar la seva formació fins a fer el gran salt en fitxar pel Borussia Dortmund

ARXIVAT A:
Dembélé
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut