Pellegrini i Bartra intercanviant impressions durant un partit en el passat

El Betis, decidit a refer la colònia catalana amb tres fitxatges a punt de solfa

El conjunt de Pellegrini també està interessat a recuperar Marc Bartra, traspassat fa un any a Turquia
Redacció Esport3 Actualitzat

Els problemes financers entre els equips de la Lliga estan a l'ordre del dia. El del Barça és el cas més mediàtic, però clubs com el Betis viuen també una situació de bloqueig a l'espera de poder fer una venda important. Després del revés que ha suposat la lesió de Luiz Henrique, per qui l'entitat andalusa calculava treure'n uns 20 milions d'euros, s'ha accelerat la sortida de Sergio Canales. El càntabre de 32 anys té molts números de posar rumb al Monterrey mexicà a canvi de 15 milions.

El traspàs de qui ha estat el timó del joc dels de Pellegrini les últimes cinc temporades serà una bombona d'oxigen per al fair play financer bètic. Els sevillans esperen tancar-lo aviat per poder anunciar tres fitxatges, tots ells de jugadors catalans, que tenen a punt de solfa.

El migcampista Marc Roca, propietat del Leeds, vola a Sevilla aquest cap de setmana. El penedesenc pot tornar al campionat estatal després de tres temporades forjant-se a Alemanya i Anglaterra. A banda de Roca, el Betis persegueix el retorn del lateral Héctor Bellerín, qui la temporada 21-22 va deixar un dolç rècord al Betino Villamarín, i la incorporació del blaugrana Álex Collado. Segons l'Sport, el Barça podria rescindir el contracte de l'extrem cedit els últims dos cursos al Granada i l'Elx, que finalitza el juny del 2024.

El conjunt de Pellegrini, a més, també està interessat a recuperar Marc Bartra, traspassat fa un any a Turquia també per necessitats econòmiques. D'aquesta manera, el Betis va camí de refer la colònia catalana. Malgrat haver perdut el bagenc Edgar González, nou reforç de l'Almeria, aquesta compta amb dos representants com Aitor Ruibal i Martín Montoya. El de Manresa i el de Viladecans, coses del futbol, es disputen un lloc al lateral dret.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut