Musiala en una acció del partit (EFE)
Champions

El Bayern remunta a Copenhagen i el Galatasaray fa tocar fons el Manchester United

En el Grup A, el Bayern ha capgirat un gol inicial del Copenhagen per acabar guanyant 1 a 2 i posar-se primer de grup. En l'altre partit s'ha consumat una altra desfeta del Manchester United

El Bayern de Múnic evita la sorpresa

A Copenaghen l'equip danès ha plantat cara al Bayern de Múnic i s'ha avançat amb un gol de Lerager en començar la segona part. El Bayern no ha fet un joc brillant, però primer ha empatat amb un gol de Musiala al 67. La remuntada l'ha confirmat Mathys Tel amb la seva rematada al minut 83, que suposava l'1 a 2 definitiu.

Els turcs prenen Old Trafford

La gran decepció d'aquesta Lliga de Campions és a hores d'ara el Manchester United. Segon partit i segona derrota, aquesta a Old Trafford, on han perdut per 2 a 3. L'equip anglès s'ha avançat amb un gol de Hojha al minut 17, però al 23 Zaha ha empatat per al Galatasaray. Hojlund ha tornat a avançar el United en començar la segona part, però aviat Karem Akturkoglu ha tornat a empatar per als otomans. I quan només quedaven 9 minuts per al final del partit, Icardi ha donat el toc de gràcia als anglesos amb el tercer gol del Galatasaray.

Segona derrota per al United, cuer amb un futur molt complicat en aquesta Lliga de Campions (EFE)