Lewandowski, en una de les seves últimes sessions d'entrenament amb el Bayern
Lewandowski, en una de les seves últimes sessions d'entrenament amb el Bayern
barça

El Bayern, molt a prop d'acceptar l'última oferta del Barça per Lewandowski

Segons el mitjà polonès Meczyki, l'operació es podria tancar abans de dissabte a la tarda, quan està prevista la presentació del Bayern de Munic davant la seva afició

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski serà jugador del FC Barcelona en els pròxims dies, segons informa el mitjà polonès Meczyki. El seu actual club, el Bayern de Munic, acceptarà l'última oferta que el club presidit per Joan Laporta ha adreçat per aconseguir els serveis del golejador de 33 anys. Fins ara els bavaresos havien rebutjat almenys dues propostes econòmiques que rondaven els 40 milions d'euros.

Les negociacions s'han accelerat des de dijous. Fins al punt que la mateixa publicació assegura que l'operació podria tancar-se abans de dissabte a la tarda, quan està prevista la posada de llarg del Bayern de Munic davant la seva afició a l'Allianz Arena, que anirà acompanyada d'un entrenament amb públic.

Des d'aquí, el periodista Gerard Romero apunta que el Barça treballa per tenir el Camp Nou preparat i amb la nova gespa llesta de cara a dilluns per celebrar-hi la presentació del davanter. Cal recordar que les incorporacions de Kessie, Christensen o Raphinha s'han presentat en societat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'acord definitiu està a punt de produir-se a l'espera dels últims detalls. Els altres equips que anaven darrere de Lewandowski, com el PSG o el Chelsea, ja han estat informats de la tria del jugador, sempre decantat per recalar al Camp Nou. El futbolista podria firmar un contracte per 3 anys i afegir-se a la gira americana del seu nou equip. Qui sap si, inclús, podria debutar al clàssic de Las Vegas del 24 de juliol.

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut