Musiala, Kane i Olise estan formant un trio temible en atac
Futbol

El Bayern de Múnic comença a fer por: 20 gols en 3 partits

L'equip bavarès, que visitarà el Barça d'aquí un mes, es destapa amb Vincent Kompany a la banqueta

Redacció Esport3Actualitzat

El Bayern de Múnic ha iniciat un canvi de cicle després de quedar-se sense guanyar la Bundesliga l'estiu passat per primera vegada en onze anys. L'aposta de l'equip bavarès per la banqueta va crear força controvèrsia. Es va apostar per un jove entrenador, Vincent Kompany. L'excentral belga, deixeble de Pep Guardiola, va arribar amb poc bagatge: havia aconseguit pujar el Burnley a la Premier League, però no va poder mantenir-lo la temporada passada.

Amb Kompany ha arribat el francès Michael Olise, que de seguida ha ocupat un rol important en l'esquema del Bayern i ha mostrat una gran entesa amb Jamal Musiala i Harry Kane a la zona de definició.

El Bayern no ha necessitat un període per adaptar-se al llibret del seu nou entrenador: en sis partits oficials, sis victòries. A més, amb un rendiment creixent: en els últims tres partits, disputats en un període de set dies, el Bayern ha marcat 20 gols i n'ha encaixat només tres, amb aportacions estel·lars de Kane (vuit gols i tres assistències) i Olise (quatre gols i dues assistències). I ja se sap que quan el gegant muniquès es posa en marxa és molt difícil d'aturar.

Cita a l'Olímpic Lluís Companys

Això ho sap perfectament Hansi Flick, actual entrenador del Barça, que va guanyar l'última Copa d'Europa per al Bayern, la temporada 2019-20, com a peça més destacada d'un sextet històric. I ho sap el mateix equip blaugrana, que s'ha trobat amb l'equip alemany en cinc vegades des d'aquell 8-2 d'infaust record i sempre ha perdut. El Bayern visitarà l'Estadi Olímpic de Montjuïc el 24 d'octubre, en la tercera jornada de la Champions. Quatre setmanes són molt de temps en futbol, però, a l'espera del duel, el Bayern ja va ensenyant múscul.

 

 

Anar al contingut