Els jugadors del Bayern celebren el títol de la Bundesliga (EFE)

El Bayern de Munic, campió de la Bundesliga

L'equip bavarès aconsegueix la setena lliga consecutiva
Alejandro Álvarez Actualitzat

El Bayern de Munic s'ha proclamat campió de la Bundesliga en el comiat de dues llegendes del club, Arjen Robben i Franck Ribéry, al guanyar per 5 gols a 1 l'Eintracht. L'equip de Niko Kovac s'ha avançat en el marcador amb un gol de Coman als 4 minuts de començar el partit. El marcador ja no s'ha mogut més fins que al començament de la segona part Haller ha empatat el partit. El Bayern ha vist perillar la possibilitat de ser campions amb aquest gol, però tres minuts després, s'ha tornat a avançar en el marcador amb el 2 a 1 aconseguit per Alaba. Renato Sánchez, en el minut 58, ha marcat el 3 a 1. Ribéry i Robben s'han pogut acomiadar de la seva afició amb un gol cadascú i una nova Bundesliga.