futbol

Kika Nazareth, desig de mig Europa, tercer reforç del Barça femení

La portuguesa de 21 anys ha firmat fins al 2028 i el Barça ha pagat una clàusula de mig milió d'euros al Benfica

Redacció Esport3Actualitzat

Hi ha paraules que cobren tot el sentit un temps després de ser pronunciades. Sobre la gespa de San Mamés minuts després de viure la tercera corona europea del Barça, la futbolista portuguesa Kika Nazareth va llançar uns generosos i desacomplexats elogis a l'equip blaugrana que, fruit del context, es van interpretar com a lògics.

"El Barça no és només un equip gran i fort. El Barça és el seu ambient, el seu poder durant un partit és que les jugadores connecten entre elles, son felices quan juguen. Això és el millor per una futbolista. Juguen amb un somriure a la cara, gaudeixen i així tot fleix més fàcilment. Són felices fent el que fan. Aquesta és la millor cosa."


Ara, el seu nom s'ha convertit en el tercer reforç del primer projecte de Pere Romeu. El club blaugrana ho ha anunciat a través de la xarxa social X. Kika Nazareth pové del Benfica i firmarà amb el Barça fins al 2028.


Desig de mig Europa

En el moment dels elogis de Nazareth, la "10" del Benfica sabia per boca del seu famós representant, Jorge Mendes, que mig Europa la tenia al radar. Però ella, la portuguesa que va gosar arrabassar un rècord a Cristiano Ronaldo, el de la golejadora portuguesa més jove en un Mundial (20 anys i 8 mesos), gaudeix saltant-se algunes regles. No en va, el seu futbol va néixer al carrer.

Als catorze anys encara jugava a futbol sala. Amb 21 i a un any d'esgotar el contracte amb l'equip del seu cor, ha cregut que era el moment de fer el salt a l'equip més competitiu del continent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut