Els jugadors del Barça abandonen Anfield capcots després de la seva eliminació (EFE)

El FC Barcelona s'enfronta al Getafe al Camp Nou després del drama d'Anfield

El terratrèmol que ha sacsejat Barcelona després de la debacle europea es traslladarà aquest diumenge al Camp Nou
Actualitzat

El FC Barcelona, ja campió de la Lliga, però amb l'orgull en joc després de la seva estrepitosa eliminació europea a mans del Liverpool, rep el principal aspirant per adjudicar-se l'última plaça que dona dret a disputar la Lliga de Campions, el Getafe.

Els blaugranes tornen al seu estadi després de veure com se'ls escapava a Anfield una renda de tres gols (3-0 en l'anada, 4-0 en la tornada), i quedaven eliminats de la Lliga de Campions, una cosa que ja els va passar la temporada passada en els quarts de final, davant la Roma.

El terratrèmol que ha sacsejat Barcelona després de la debacle europea es traslladarà al Camp Nou. El quadre català, que no es juga res, haurà de tirar de caràcter per demostrar davant la seva afició que el que va passar dimarts passat va ser un accident.

En el partit de la primera volta, el Barça va assaltar el Coliseum Alfonso Pérez per un treballat 1-2, en un partit que van decidir els gols de Leo Messi i Luis Suárez, tots dos a la primera meitat.

Tot i això, l'onze del Barcelona, en la línia d'allò ocorregut en les últimes jornades de la Lliga, podria estar ple de jugadors poc habituals. I és que el tècnic ha decidit convocar Riqui Puig i Abel Ruiz del filial per al duel. A banda de Luis Suárez, convalescent de l'operació al menisc, i d'Arthur Melo, baixa per molèsties al pubis, queden fora per decisió tècnica Boateng, Murillo i Vermaelen

Davant estarà el Getafe, que espera aconseguir alguna cosa positiva de la seva visita al Camp Nou per arribar amb opcions de mantenir la quarta plaça en l'última jornada. La clau del Getafe pot ser la solidesa defensiva que ha mostrat aquesta temporada, amb 31 gols encaixats en 36 jornades, uns números que només millora l'Atlètic.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut