El Barça vol segellar a Anfield el bitllet per a la final de la Champions

L'equip blaugrana, esperonat pel 3-0 a favor de l'anada, visita un Liverpool minvat per les lesions de Salah i Firmino
Actualitzat

90 minuts separen el Barça de la seva novena final de Champions, la quarta en els últim 10 anys. El Barça sortirà a jugar avui (21.00) a Anfield conscient que té molta feina feta: el 3-0 del partit d'anada aplana molt el camí perquè el Barça acabi superant el Liverpool.

Les baixes d'última hora de Roberto Firmino i Mohamed Salah per als "reds", afegides a la de Naby Keïta, acaben de configurar un panorama molt favorable al Barça, per més que els blaugranes també hagin perdut Ousmane Dembélé pel camí.

Però la mística d'Anfield, on el Liverpool no ha perdut cap partit aquesta temporada, causa cert respecte. Això i el record de Roma de la temporada passada. Els jugadors i tècnic blaugranes, però, asseguren que han après la lliçó d'aquella dolorosa derrota.

El Barça podria canviar el dibuix habitual i jugar un 4-4-2 per tapar les bandes del Liverpool, per on arriba gran part del perill "red". Allargant la rectificació que Ernesto Valverde va aplicar en el partit d'anada amb bons resultats, Sergi Roberto podria entrar en l'onze inicial al mig del camp per tapar el carril dret mentre Arturo Vidal se situa a l'esquerra, amb Busquets i Rakitic inamovibles a la zona ampla.

Seguint aquest plantejament, Semedo, Piqué, Lenglet i Alba conformarien la defensa per davant de Ter Stegen, i a la davantera estarien sols Messi i Luis Suárez.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut