Victòria balsàmica del Barça contra el Celta abans de la Champions (1-2)

Lewandowski ha marcat just abans del descans; Iago Aspas ha empatat només començar la segona part, però un altre cop el polonès ha marcat el gol de la victòria en el temps afegit de penal

El Barça ha guanyat per 1-2 contra el Celta en un partit en què Lewandowski ha fet dos gols. L'últim --el de la victòria-- in extremis.

• Vitor Roque ha estat la gran novetat a l'equip titular, per contra, Gündogan ha començat el partit a la banqueta.
  • Una passada del davanter brasiler cap a Lamine ha estat la primera arribada de perill blaugrana en el minut 9.
  • El Celta, tancat al darrere, no s'ha acostat a la porteria de Ter Stegen fins al minut 11 en un xut Larsen sense massa intenció.
  • El Barça dominava però no generava gaire ocasions de gol, en el minut 25 ho ha intentat Christensen de cap.
  • En el minut 44 Lamine, que ha estat dels més destacats, posava una pilota a Lewandowski, qui amb un bon control i una gran rematada feia el zero a un.
  • Al descans Iñigo Martínez ocupava el lloc d'Araujo.
  • Minut 46. Una assistència de Mingueza permetia a Iago Aspas fer un xut que, desviat per Kounde, es convertia en el gol de l'empat a un. Començava amb mal peu el Barça el segon període.
Roque jugant a Balaídos
Vitor Roque ha estrenat titularitat a Balaídos (EFE)
  • Minut 56 doble canvi: Gundogan per Christensen i Raphinha per Vitor Roque
  • La reacció blaugrana era un xut de falta de Raphinha que fregava el travesser local
  • Per part del Celta el jugador més actiu era un Iago Aspas que provava el xut en el minut 71.
  • En el temps de descompte Fran Beltran colpejava Lamine dins de l'àrea i donava peu a un penal molt clar.
  • El llançava Lewandowski i el fallava. Guaita s'ha avançat i l'han fet repetir.
  • En el segon intent el davanter polonès feia l'1-2. El gol de la victòria culer.