Ferran, amb un hat-trick, i Joao Félix reenganxen el Barça a la Lliga (2-4)

El davanter valencià ha comandat el triomf blaugrana al camp del Betis. Isco, amb un doblet, havia mantingut amb opcions els andalusos. L'entrada de Joao Félix ha estat providencial

El Barça no renuncia a res. Ni es despenja en la cursa per la Lliga. Ha hagut de fer un esforç extra per endur-se els tres punts del Villamarín (2-4), on ningú havia guanyat aquesta temporada. Ferran Torres, amb un hat-trick, i Joao Félix han comandat la victòria blaugrana contra un Betis que, gràcies al doblet d'Isco, ha plantat cara fins al final.

• Xavi ha estat valent i ha donat la titularitat a Pau Cubarsí com a central esquerre. Ja havia debutat amb el primer equip a Salamanca, però s'ha estrenat en la Lliga, i dins de l'onze titular, al Villamarín. Cubarsí, de 16 anys, ha superat la prova amb nota, tot i tenir davant un davanter dur de pelar com Willian José.
  • Intercanvi d'ocasions entre el Betis i el Barça en l'arrencada. Luiz Henrique ha avisat després d'una passada màgica d'Isco. I ha respost Pedri, a la mitja volta, després de rebre l'assistència de Frenkie de Jong.
Primera titularitat de Pau Cubarsí en la Lliga (EFE)
  • El duel s'ha decantat en el minut 21, i en una acció afortunada. Gündogan ha filtrat una passada, però l'ha desviat un jugador del Betis i la pilota ha acabat als peus de Pedri, que ha regalat el gol a Ferran Torres. El Tauró està en ratxa. També havia marcat entre setmana en la Copa.
  • El Barça tenia la situació sota control, però li faltava un segon gol. L'ha tingut a prop Lamine Yamal. Ho ha impedit el pal, després d'una gran acció del de Mataró. I a Lewandowski n'hi han anul·lat un just abans del descans per fora de joc.
  • Després del descans, Pellegrini ha buscat la reacció del seu equip amb l'entrada de Fekir i Borja Iglesias. Lamine Yamal no els ha donat temps a situar-se. S'ha desfet d'Abner amb una bicicleta i ha xutat, un cop més, contra el pal. Ferran ha recollit el refús i ha ampliat l'avantatge, quan només s'havien jugat tres minuts del segon temps.
Isco s'abraça amb Luiz Henrique (EFE)
  • Amb el 0-2 en el marcador, però, el Barça ha cedit terreny i el Betis, en menys de 10 minuts, ha estat capaç d'empatar, amb un doblet d'Isco. L'un a dos, gràcies a la falta d'entesa entre Iñaki Peña i Araujo. I el 2-2, després d'una passada picada de Luiz Henrique. L'acció ha hagut de ser validada pel VAR.
  • Al Barça li ha costat pair aquest doble cop. Xavi ha substituït Lewandowski per Vitor Roque, i Cubarsí, amb molèsties físiques, per Joao Félix. El portuguès ha estat providencial. En el minut 90, i després d'una paret amb Ferran Torres, ha batut Rui Silva amb un xut amb l'exterior del peu. I, en l'afegit, el davanter valencià ha arrodonit el seu particular hat-trick per certificar una victòria que permet al Barça no despenjar-se en la Lliga.
  • Per acabar d'arrodonir la nit de Ferran Torres, l'ex del City ha rebut de mans del capità Sergi Roberto una samarreta commemorativa dels 100 partits jugats amb l'elàstica blaugrana. La felicitat del tauró s'encomana.