Vitor Roque ja té pactat el seu fitxatge pel Barça (Reuters)

El Barça ultima el fitxatge de Vitor Roque

El club blaugrana pacta les condicions per al fitxatge de la jove promesa brasilera a falta de poder-lo inscriure
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça continua avançant en la confecció de la plantilla per a la pròxima temporada. Mentre espera poder rebaixar la massa salarial que li permeti inscriure totes les operacions, el club blaugrana continua lligant jugadors. Amb el central Iñigo Martínez tancat, el següent a acceptar les condicions per ser jugador del Barça ha estat Vitor Roque.

El club blaugrana ja ha pactat el fitxatge del jove davanter brasiler, en una reunió amb el president del seu club, l'Athlético Paranaense, el representant del jugador, l'extreballador del Barça André Cury i Deco en nom del club. L'entitat blaugrana pagarà 35 milions fixos més 10 en variables per un jugador de 18 anys que és vist com una de les pròximes grans figures del futbol. Vitor Roque firmarà per cinc temporades, fins al 2028, tindrà una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros i el Barça ho pagarà en tres terminis.

Falten per aclarir, però, un parell de detalls que no són menors. D'entrada, saber quan podrà inscriure el Barça el jugador, perquè serà quan alliberi prou massa salarial i després que el club hagi fet constar les millores contractuals de Gavi, Araujo, Marcos Alonso i Iñaki Peña, i hagi inscrit Iñigo Martínez. Després, cal acabar de definir la seva data d'incorporació: el club brasiler voldria comptar amb ell fins a l'hivern, però el Barça compta tenir-lo aquest mateix estiu.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut