Vitor Roque serà blaugrana a partir de gener del 2024 (Reuters)

El Barça tanca l'acord amb el brasiler Vitor Roque

El club blaugrana incorporarà a partir de gener del 2024 la nova perla brasilera de 18 anys, procedent de l'Athletico Paranaense
Redacció Esport3 Actualitzat

El FC Barcelona ha tancat l'acord pel jove davanter brasiler Vitor Roque. El futbolista, de 18 anys, s'incorporarà a la disciplina blaugrana a partir de gener del 2024, quan la directiva blaugrana preveu tenir prou massa salarial per inscriure'l. 

Aquest dimarts s'ha tancat definitivament l'acord amb l'Athletico Paranaense per 35 milions fixos i 10 en variables. Amb una clàusula de rescissió que podria ser de 1.000 milions d'euros, R​oque firmarà per sis temporades, fins al 30 de juny del 2029.

Un davanter de futur

La incorporació del jugador és clau per al projecte de Xavi Hernández, que veu en el davanter un gran potencial de futur. L'entrenador blaugrana ha estat al corrent de les negociacions i veu amb molt bons ulls la seva arribada. De fet, les característiques de Vitor Roque agraden molt a Xavi, especialment la seva potència, la capacitat golejadora i el treball en defensa. El brasiler fa pensar en davanters com Luis Suárez, Samuel Eto'o o Carlos Tévez.


Bonus extra econòmic

Vitor Roque ha decidit el Barça per sobre d'altres equips que li presentaven ofertes superiors. PSG, Tottenham o Manchester United havien ofert més diners a l'Athletico Paranaense pel davanter, però el jugador volia sí o sí vestir de blaugrana. És per aquest motiu que el club brasiler ha afegit alguns complements per compensar els diners que no guanyarà per acceptar l'oferta del Barça. 

Alguns d'aquests tenen a veure amb la Pilota d'Or, cosa que demostra la confiança que l'Athletico té que el davanter triomfarà al Barça. En cas que en els pròxims anys el futbolista estigués entre els tres millors jugadors del món, el Barça hauria de pagar un bonus al club brasiler, i un altre si, finalment, acaba guanyant el guardó de la Pilota d'Or. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut