Imatge d'una cistella de Juan Núñez amb el Ratiopharm Ulm (juan_ng8)
Imatge d'una cistella de Juan Núñez amb el Ratiopharm Ulm (juan_ng8)
bàsquet

El Barça tanca la incorporació de Juan Núñez després de pagar una compensació econòmica al Madrid

El club blanc tenia el dret de tempteig a l'ACB sobre el base, que fins aquesta temporada ha jugat al Ratiopharm Ulm alemany

Redacció Esport3Actualitzat

Peñarroya ja té nou base. El Barça ha tancat la incorporació de Juan Núñez, internacional de 20 anys i 1,90 metres d'alçada. Després de Kevin Punter, el madrileny es converteix així en el segon reforç del projecte que estrenarà el tècnic de Terrassa a partir de l'estiu.

El Barça ha pagat una compensació econòmica al Reial Madrid, el club de formació de Núñez, per evitar que acudeixi al dret de tempteig que té sobre el jugador a l'ACB. Fonts del club barcelonista citades per EFE haurien assegurat que el desemborsament al conjunt blanc serà inferior a 400.000 euros.

L'extensió del futur contracte del fins ara director de joc del Ratiopharm Ulm no se sabrà fins que l'operació sigui oficial. Cal destacar que Núñez va ser triat en el lloc 36 de l'últim draft de l'NBA pels San Antonio Spurs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juan Núñez (@juan_ng8)

En aquesta última campanya a Alemanya, l'internacional espanyol, a qui Scariolo ha acabat deixant fora dels Jocs de País, ha registrat una mitjana de 10,8 punts (58,2% en tirs de dos i 35% en triples), 3,6 rebots, 5,7 assistències i 1,9 robatoris a l'Eurocopa, la segona competició continental.

Sense tenir en compte Núñez, ara mateix el Barça té en nòmina en el joc exterior els bases Tomas Satoransky, Nico Laprovittola i Rokas Jokubaitis, a més dels escortes Kevin Punter i Darío Brizuela.

Anar al contingut