barça

El Barça tampoc esquiva el virus FIFA: Gavi acaba tocat l'entrenament amb Espanya

L'andalús, que ja es va perdre la sessió de dilluns, és dubte per al partit contra Escòcia. El Barça tem que s'afegeixi a la plaga de lesions

Redacció Esport3Actualitzat

L'estalviable viatge de Lamine Yamal a Madrid estant lesionat ha eclipsat l'actualitat dels altres blaugranes a les ordres de Luis de la Fuente, com l'estat físic de Gavi després de l'empat de diumenge a Granada. Si el migcampista andalús ja no es va entrenar dilluns i només se'l va veure a la gespa per escoltar la xerrada del seleccionador, aquest dimarts semblava que havia recuperat la normalitat. El de Los Palacios s'ha exercitat amb els companys, però, segons ha informat la Ser, ell i l'extrem de l'Athletic Club Nico Williams han acabat tocats, sense més detalls.

Tant un com l'altre estan pendents d'evolució i són dubte per al partit de dijous contra Escòcia.

Tècnic i metges del Barça estan pendents de les notícies que puguin arribar de Las Rozas, i creuen els dits perquè Gavi no s'afegeixi a la llista de sis titulars que omplen la infermeria culer. L'últim, el més jove: Lamine Yamal.

Espanya ha alliberat finalment el també lesionat Lamine Yamal

Aquest dimarts al matí la Federació Espanyola ha fet un pas enrere i ha desconvocat Lamine Yamal, que va haver de viatjar fins a la concentració de la selecció espanyola a Madrid, tot i que el seu club, el Barça, havia emès un comunicat en què el declarava lesionat.

Els serveis mèdics de la Federació han comprovat que Yamal, efectivament, té una lesió al psoes de la cama esquerra i que no està disponible per als dos partits de classificació de l'Eurocopa que ha de jugar aquesta setmana la selecció espanyola contra Escòcia i Noruega. En arribar a l'aeroport del Prat, el jugador caminava amb una lleugera coixesa.

El Marroc encara espera que s'hi repensi

No és freqüent que la Federació Espanyola vulgui comprovar amb el seu propi equip mèdic els diagnòstics emesos pels clubs. Però, en el cas del jove davanter mataroní, la raó de fons podria ser la voluntat d'assegurar-se que el jugador, que té la doble nacionalitat espanyola i marroquina, no pugui canviar de parer i anar a jugar amb la selecció nord-africana. D'acord amb els actuals estatuts de la FIFA, un cop jugats quatre partits amb una mateixa selecció, ja no es poden fer canvis. Actualment Lamine Yamal suma dues internacionalitats amb Espanya.

 

Anar al contingut