Alèxia es diverteix a casa (FCB)

El Barça supera la Reial Societat i encadena la segona victòria a la Lliga (3-1)

Un doblet de Caroline Graham i un gol d'Alèxia de penal deixen sense opcions el conjunt basc a l'estadi Johan Cruyff

Dos de dos per al Barça de Pere Romeu en aquest començament de Lliga. Aquest divendres les blaugranes han superat la Reial Societat (3-1) al Johan Cruyff en el primer partit oficial de la temporada a casa. Com era d'esperar, el Barça ha dominat des del xiulet inicial i en cap moment ha donat opcions al conjunt basc en un partit que han vist en directe 3.363 espectadors.

• La primera gran oportunitat del Barça ha arribat al minut 8. Aitana Bonmatí ha rematat de primeres al travesser una assistència de Mapi León.
  • El Barça també és molt perillós en les jugades a pilota aturada, i en el minut 24 ha estat a punt de marcar arran d'un servei de córner, executat precisament per Mapi León. La jugada ha acabat amb una rematada d'Ewa Pajor que ha estat a punt de ser el primer gol del partit.
  • Finalment, les de Romeu han inaugurat el marcador en el mimut 27. Alèxia Putellas ha accelerat la jugada amb una passada en profunditat per a Keira Walsh. Centrada de la britànica i rematada sense oposició de Caroline Graham per obrir la llauna.
  • Només 4 minuts més tard, la mateixa Graham ha fet el segon amb un sensacional llançament de falta directa. Graham ha fet botar la pilota just davant de la porteria rival en una acció de gran qualitat.
  • Aitana hauria pogut fer el tercer en el minut 53. L'actual Pilota d'Or ha buscat l'escaire dret de la porteria de la Reial Societat amb una rosca molt plàstica, però el xut ha sortit lleugerament desviat.
  • Els aficionats culers sí que han pogut celebrar el 3-0 en el minut 62. L'ha marcat Alèxia Putellas transformant un clar penal que ella mateixa havia provocat.
  • En el minut 77, la Reial Societat ha escurçat distàncies mitjançant Lucía Pardo. Cata Coll ha errat a l'hora de fer la primera passada des del darrere, i això ho ha aprofitat Pardo per superar-la per sobre i fer el primer de l'equip que entrena José Luis Sánchez Vera.
  • El gol ha esperonat les visitants i en el minut 82 la txeca Cahynová ha disposat d'un un contra un davant de Cata, que aquesta vegada sí que ha resolt amb una bona intervenció.
  • El Barça també ha estat a punt de fer el quart, però una altra vegada ho ha evitat el pal, aquesta vegada després d'un xut de Clàudia Pina. Elene Lete ha estat molt encertada a l'hora d'aturar la posterior rematada de Vicky López.
  • El marcador no s'ha mogut més i el Barça ja pensa en el partit de la setmana que ve al camp del Sevilla.