L'extrem del Vardar Daniil Shishkarev intenta superar Gonzalo Pérez de Vargas, en una imatge d'arxiu
Handbol

El Barça s'enfrontarà amb el Vardar Skopje a les semifinals de la Champions

El sorteig de les semifinals de la "final four" de Colònia ha ajuntat l'equip blaugrana amb el campió macedoni. Veszprém i Kielce jugaran l'altra semifinal

Actualitzat

El Barça jugarà contra el Vardar Skopje les semifinals de la "final four" de la Lliga Campions d'handbol, que es disputarà a Colònia l'1 i 2 de juliol. L'altra semifinal la disputaran el Veszprém i el Kielce. L'equip macedoni, campió l'any 2017, s'ha reinventat després de perdre al final de la temporada passada jugadors importants com ara Arpad Sterbik, Joan Cañellas o Luka Cindric. Les seves figures actuals són Ivan Cupic, Dainis Kristopans o Igor Karacic.  

L'equip entrenat per Roberto García Parrondo és l'únic que pot presumir d'estar encadenant tres "final fours" seguides. El seu balanç amb el Barça és clarament favorable als blaugranes, que els han guanyat en 12 de les 15 ocasions que els dos equips s'han vist les cares. Sense anar més lluny, aquesta temporada, el Barça es va imposar a Skopje (26-30) i també al Palau Blaugrana (34-26).

 

 

Anar al contingut