El blaugrana Luís Frade, llançant a porteria en una imatge d'arxiu
Luís Frade ha omplert el buit que va deixar Ludovic Fàbregas (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça s'assegura la continuïtat de Luís Frade

El pivot portuguès renova per dues temporades més i una tercera opcional

Vicenç PradosActualitzat

El Barça i Luís Frade han arribat a un acord pel qual el pivot portuguès seguirà vinculat a l'entitat blaugrana dues temporades més i una tercera d'opcional. D'aquesta manera, el Barça s'assegura la continuïtat d'un dels pilars de l'equip en una posició tan important com és la de pivot.

Després de la sortida del nord-català Ludovic Fàbregas, el Barça volia esvair els dubtes que havia generat la pèrdua del probablement millor jugador del món en la posició de pivot amb el fitxatge de dos jugadors, Javier Rodríguez i Jaime Gallego. Però ha estat Luís Frade qui ha assumit la responsabilitat de fer oblidar l'actual jugador del Veszprém i ho ha fet amb una nota brillant. El pivot portuguès, de 25 anys, a més de millorar notablement el seu rendiment defensiu, és un dels jugadors clau en atac de l'equip d'Antonio Carlos Ortega.

En la quarta temporada de blaugrana, Frade és el tercer màxim golejador de l'equip a la Lliga de Campions, amb una mitjana de quatre gols per partit, mentre que a la lliga Asobal comparteix minuts amb Gallego i Rodríguez, però amb el tercer millor percentatge d'encert en els llançaments.

Frade, a més de ser una peça clau en el joc del Barça, també ha estat un dels jugadors de referència de la selecció de Portugal en el recent europeu: ha acabat com a tercer màxim golejador de la selecció lusitana, només superat pels dos germans Costa, i ha contribuït d'una manera decisiva en la setena plaça aconseguida per Portugal.

Anar al contingut