Nova derrota del Barça CBS a la Lliga Femenina Endesa (@FCBbasket_fem)

Triple derrota de les catalanes a la Lliga de bàsquet

El Barça Santfeliuenc cau contra el cuer, el Cadí es queda curt a Biscaia i el Girona es veu sorprès per l'Araski
Redacció Esport3 Actualitzat

Dia per oblidar per al Barça Santfeliuenc. El conjunt blaugrana ha encaixat la quarta derrota de la temporada davant el fins ara cuer de la Lliga Endesa Femenina, el Celta Zorka Recalvi, per 59-70. Amb aquesta desfeta davant les gallegues, les d'Isaac Fernàndez tallen la ratxa de dues victòries consecutives.

El bon inici del Celta ha marcat la dinàmica del matx, i ha aconseguit un avantatge al primer quart que no perdria fins al so de la botzina final. Les blaugranes ja no només han tingut un dia nefast en el tir (20-55 en llançaments), sinó també han perdut Kristina Rakovic per lesió. Paula Ginzo i Lola Pendande han estat les millors de les locals amb 14 punts cadascuna, però la resta de l'equip no ha acompanyat.

Nova desfeta del Cadí La Seu aquesta temporada, aquest cop a la pista del Lointek Gernika Bizkaia per un clar 78-64. El conjunt urgellenc ha pagat car un mal primer quart (24-12), una càrrega que no ha aconseguit superar tot i apropar-se a 3 punts de diferència a mitjans del tercer període.

Als últims 10 minuts, clar domini del quadre basc, que ha incrementat el seu avantatge màxim als 20 punts de diferència, i han fet valdre el seu bon encert en llançaments de camp (31-61 en tirs). Roso Buch i Sara Madera, amb 18 punts respectivament, han estat les màximes realitzadores del matx per les locals. Pel Cadí La Seu, Lotta-Maj Lahtinen i Leigha Brown han anotat 12 punts cadascuna.

Amb aquesta derrota, el Cadí La Seu ja acumula cinc desfetes en 8 jornades de la Lliga Femenina Endesa.

El Girona es veu sorprès per l'Araski 

L'Uni Girona ha perdut a Fontajau contra l'Araski de Vitoria-Gasteiz (52-63). Tercera derrota de les gironines en el que va de temporada.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut