Iñigo Martínez llegint el paper que li han passat des de la banqueta
Barça

El Barça reivindica el seu paper a la Lliga

Iñigo Martínez rep un full amb instruccions de part de l'staff tècnic en ple partit, ja a la segona part

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha jugat a Anoeta un dels seus partits més espessos de la temporada. En la primera meitat ha tingut sort de marxar al descans amb la porteria a zero i. a la represa, l'equip ha experimentat una lleugera millora. O almenys no se l'ha vist tan amenaçat. 

Al límit de l'hora, amb l'entrada de Pedri i Ferran per Lewandowski i Fermín López, també hi ha hagut retocs a les línies. Ha estat quan algun membre de l'staff del Barça li ha passat a Iñigo Martínez un paper amb instruccions que el central basc ha estat mirant-se una bona estona fent cara de no tenir-ho massa clar. 

Després del partit, el central guipuscoà ha fet broma sobre el contingut de la missiva: "Hi havia tantes coses escrites que no sabia com passar les instruccions als companys", ha comentat en to de broma.   

No se sap fins a quin punt les instruccions que hi havia al paper han espavilat el Barça en l'últim tram de partit quan, amb el temps esgotant-se, ha trenat gairebé les primeres ocasions de gol contra la porta de la Reial Societat. Però n'ha tingut prou: el gol de Ronald Araujo al minut 92 manté l'equip blaugrana en la lluita pels primers llocs.

Mira el resum del Reial Societat - Barça:

 

Anar al contingut